November 16, 2016

Izz Iman Rania Turns 2

Assalamualaikum readers

Semalam , 15 November 2016 , my princess , Izz Iman Rania dah genap 2 tahun .


Cepatnya masa berlalu . Rasa macam baru semalam je beranakan dia tau *sobs* [Throwback Bersalin Izz Iman Rania]

Macam biasa , celebrate kite² je . Beli kek yg dah siap punya , suruh tulis nama , letak bear seketui n done..! Hikhik ~




Budak excited . Selalu tengok kawan² kat nursery dia celebrate birthday , so dia dah tau cemane nak tiup lilin n cemane nak potong kek , haha..!

Birthday gift :)

Perkembangan 2 tahun ni ...

👉 cakap dah bole faham , ehhh ke aku je yg paham tak tau lah pulak kan , hikhik..!
👉 kuat merajuk
👉 sukeeeee sangat menyakat abgnya sampai nangis , pffttt..!
👉 dah pandai baca doa makan sampai habis
👉 dah pandai baca 1-10
👉 suke cop ayahnya a.k.a mamanya sila ketepi :'(
👉 kuat membebel
👉 suke makan pedas tapi bukan yg terlalu pedas
👉 bercinta nak suruh habiskan nasi :'(
👉 agaq lasak berbanding abgnya , phewww ~
👉 bole histeria kalau lalu kedai bebear , haha..!
👉 sangat suka baby :)

Erm ... Ape lagi erk ? Ntah , aku pon dah lupe , haha..!

Semoga membesar dengan sihat , jadi anak yg solehah , berjaya dalam hidup n sentiasa di bawah lindungan n keberkatan-Nya sayang , Amin Amin Amin ~~~

p/s : esok b'day maknya pulak , ehhh #SajeBagitau :p

Thanks & Best Regards ,

8 Criticism:

Cik Itah said...

happy birthday rania.. semoga menjadi anak yg soleha

Mila Ahmad said...

oh dua tahun lepas hadiah mak nya nila dapat si cumel ni.

achiek anis said...

Hihi anak no2 mmg lagi hero dari no 1 kan.. Selamat hari lahir iman

norhidana miswan said...

eppy bday izz iman rania... moga jd anak yg solehah n berjya ye syg

Julia Johari said...

cantiknya hadiah rania...kek pun best...selamat hari jadi sayang!

C i k R e n e x said...

HAPPY BIRTHDAY IZZ IMAN RANIA.

semoga menjadi anak yang solehah,

International Directory Blogspot said...

Hello ! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
Register in comments: blog name; blog address; and country
All entries will receive awards for your blog
cordially
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
++++++
Hello! hanya jemputan untuk menyertai kami di "Direktori Blogspot" untuk membuat blog anda di 200 Negara
Mendaftar dalam komen: Nama blog; alamat blog; dan negara
Semua penyertaan akan menerima anugerah untuk blog anda
hormatnya
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

Nadratul Syazwana said...

Kasut dia tu comel! Heheh eh Happy Belated Brthday Izz Iman Rania! <3

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy