February 17, 2016

Bersabar Itu Memang BERAT

Assalamualaikum readers

Rentetan kisah 1st time kene tinggal dgn suami lelama since dah ada anak 2 ni [LINK] , makanya semalam bermulalah episod ujian "Shod Ba Ra - SABAR"


Actually memang bikin urut dada jugaq tau sebenarnya , phewww ~

Kalau weekend aku stay dgn dorang time ayahnya OT bole je behave . Weekdays memang lain macam sikit energy dorang . Maybe sebab dorang penat kot :'(

Nak mandi buat drama ! Nak tido buat drama ! Nak pegi taska buat drama !

Pastu asyik gaduhhhhhhh je tau dedua ni smlm , tambah² si kecik tu , tak padan dgn KECIK , suke nau nyakat abgnya , pffttt...!

2 hari lagi for this week , bertabahlah mama Thumb Up (y) like Facebook emoticon Thumb Up (y) like Facebook emoticon Thumb Up (y) like Facebook emoticon

Walau macam mana pon , mama tetapppp terhibur dgn uols tambah² bila si Nazeef dah start potpet² ni

Semalam tanya dia , Nazeef makan ape ? Dia cakap "Nazeef makan DONUSCHHHH" a.k.a DONUT . Bila aku betulkan , dia cakap "Bukannnn ! Nazeef makan DONUSCHHHH la" 

Lidah mat salleh sangat tau ! Hahaha ~

Thanks & Best Regards ,

8 Criticism:

Mrs Velentine said...

lama2 nnt biasalah tue..kak MV dah lama menghadapinya

Munirah Rafiuddin said...

budak2 kan...
janji dia pandai cakap donat ala-ala mat saleh...hehehe

shalimar yusof said...

huhuhu..ank2 kan..pdhal tau salah..saje xnk ikut kita ajar

Nurul Shahira said...

Hehe. Comey je Nazeef sebut donuschhh. Bertabah lah mama. Tak lama dah, hehe :)

Farhana Zukri said...

kena sabar dan tabah hehe :D

Nadratul Syazwana said...

Dugaan untuk minggu ni yer? Hehe ala biasa lah tu, budak budak kan. Tapi mesti seronok jugak jaga diorang kan.

Scya Lollita said...

semoga membesar jadi anak-anak yg dengar cakap mamanyaa :D
semoga tabah kak >.<

LYAfrina said...

mmg perlu ksabaran y tinggi..lg2 dlm keadaan ank2 y dlm proses membesar ni..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy