February 5, 2016

Busy February

Assalamualaikum readers

Finally it's Friday , phewww ~


Letih sangat² minggu ni . Dengan cuaca yg panas kemain , anak² pulak tak sihat :'(

Paling tak best bila semalam husband bagitau yg dia kene pergi kursus next 2 weeks kat Instun Tanjung Malim from 16/02 - 24/02 , uwaaa ~ ~

Tak pernah kene tinggal lelama macam ni tau since dah ade anak 2 ni . Macam manalah gayanya nanti , tak dapat nak bayangkan , huhu ... !

Please behave nanti wahai anak² . Please ! Please ! Please ! =b

Thanks & Best Regards ,

2 Criticism:

lia ummiirfan said...

be strong mommy :))

hainom OKje said...

Kalau anak sakit, kita yg duk jaga ni pun terasa sakit jugakkan....
Dulu masa anak kecik saya pun tak suka kalau suami outstation....huaaaa

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy