December 3, 2015

Berkelah Di Air Terjun Bukit Jana Kemunting, Perak

Assalamualaikum readers

Holla ~
Lepas seminggu baru nak jenguk blog ni balik :p

Jumaat - Isnin kelmarin aku cuti , balik Taiping
Selasa pulak tambah cuti kat rumah , hikhik !

So weekend tu , abg ipar ajak lepak rumah dia kat Bukit Jana Golf Resort
Kononnya plan asal sebab nak bawak bebudak mandi swimming pool kat situ
Tapi ramai gila pulak org , ade family day kot

Since anak² buah pon dah berzikir tepi telinga sebab tak dapat mandi pool
Makanya marilah kita mandi kat Bukit Jana Fall je

Air memang terbaik . Super sejuk ! Super jernih !

Budak takut air ! Tapi memula je la , pastu sampai mengigil dia berendam :p

Yg ni memang sampai kesudah pon takut sebab sejuk sangat

Lepas anak² dah naik atas , turn ayahnya pulak berendam sakan

S.I.L with her daughter . Dah berendam sakan pastu terus lapo budak ni :p

Ahkak pulak memang awal² lagi dah surrender . Tak minat + malas , haha !

Thanks & Best Regards ,

5 Criticism:

nadiah hanum said...

Best nyer berendam dalam air sungai ni..sejuk sampai ke tulang!

Nabihah Rose said...

Wah bestnya :-)

Diana Rashid said...

best nya..kalau saya memang suruh suami la jaga anak..saya nak mandi..hahahha

Chekgu Azrine said...

Serius lama.giler xmndi sungai

adianiez AIDA said...

da sgt lama aida x gi picnic di air terjun.
anak2 tak pernah gi. tak pernah bwk :)
balik-balik ke pantai aje.

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy