October 14, 2014

Application Best Untuk Kaki Online Shopping

Assalamualaikum readers  

Arini aku nak share sikit pasal satu application best ni untuk si kaki online shopping -> CAROUSELL


Actually app ni bukan untuk si kaki shopping je . It's an app for buying and selling things , new and pre-loved . Pon ade chat feature tau . Senang sangat nak berurusan thumbs up

Aku dapat tau pasal app ni pon sebab dorang hantar SMS suruh aku try app ni since aku pon merupakan salah sorang peniaga online . Makanyer aku pon lelajulah download app ni . 

Meh follow meh ! *sempat lagi nak promote akaun sendiri , hikhik~*

Cara guna CAROUSELL ni lebih kurang macam Instagram jugaq . Bezanya dia ade chat feature . So , kalau korang rasa taknak semua orang baca komen korang tu , makanyer bolelah guna chat terus je

Untuk peniaga , korang just update je barang yg korang nak jual tu kat CAROUSELL ni , pastu bole terus link akaun tu dengan FB , TWITTER and INSTAGRAM korang . Senang kan =)

Thanks & Best Regards ,

9 Criticism:

Lisa Nurulain said...

takleh download ni.. nti tak pasai2 shoping manjang >.<

Isra said...

mcm nak kene install jugaq aplikasi ni nanti :) CAROUSELL ~~

Isra said...

cm nak kene install jugaq applikasi ni nanti :) CAROUSEL ~~

Kyla Pearlisha said...

Wahhh bgus ni.pasni sblm tdo pon leh shopping huhuhu

Fazrol Amer said...

Waaa.. menarik juga app nie...
Boleh try nanti...
Tq for sharing...

IntaNBerliaN said...

wah, mcm best je apps ni...

ima salsuzaima said...

mudah sangat nak shoping d hujung jari skrg ni..macam2 apps ada.hehe

Falsya said...

boleh download nie apps nie..;)

Lynn Hamzah said...

tq for sharing...follow sini...

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy