May 23, 2012

One Week Before My Wedding

ye! one week saje lagi before my wedding


my feeling?
nervous pon ade ... cuak pon ade ... excited pon ade ... runsing pon ade
haish! mcm² perasaan lah yg ade skrg ni, payah nak describe, huhu!

persiapan?
rasenyer tinggal nak pack goodies n hias bilik je kot

actually kan, aku buat majlis ni simple² je ... jenis low budget punye style ... bagi aku, asalkan majlis ni nanti berjalan lancar pon aku dah cukup bersyukur dah sebab yg pentingnyer nikah tu kan? majlis ni pon buatnyer dgn niat nak dpt pahala walimatul urus je ... org nak kata ape pon, terpulanglah ... mulot org ni mmg, tau nak demand je, yg nak keluar duit tu kami ... so, masuk telinge kanan, keluar telinge kiri lah ye? hehe~

next week will be my busies week ... byk benda nak d buatnyer lagi last minute ni ... ehh! my leave start from tis coming tuesday tau ... almost 3 weeks jugaq aku amek cuti, kemain kan? haha~ *sila jgn jealous*

p/s : doakan aku berjaya utk {INTERVIEW} ni nanti ;-)

~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

13 Criticism:

LiNda said...

waaahhh..bestnye dah makin dekat dah majlis dia, linda doakan semua berjalan lancar. Jgn pedulikan ckp org lain, sebab tu adelah majlis cik pink..:)

zera eira said...

wahhh. tahniah sekali lagi. jgn neves2! :)

Nyamuk Terbang said...

wah2 xlma dh
tahniah

Syafiqah Hashim said...

woww..kalau pika confirm nervesss..eheheee..good luck sis

gdsbnga said...

selamat pengantin baruuuuuuuuuuuu :3

ciksengeh :D said...

all the best akak .. semoga segalanya berjalan lancar ^^

ibu wawa said...

Tahniah dik. Selamat menjalani kehidupan berkeluarga...

kura said...

woo. kakak sy pula lg 2 minggu nk kahwin :)

Cikpuan rara said...

wahhhh dh nk dekat.sabar2.mmg mcm tu perasaan nya.last2 nt bila dh masa nikah.abaikan apa org ckp,janji niat kita ikhlas.tu je.

waalllaa! said...

makanya!! selamat melangsungkan perkahwinan..semoga selamat dan mendapat berkat.semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke syurga..amiinn,,.lama dah tak datang blog ni.. almaklumlah baru active semula..

Siti Rohaida said...

Tahniah....welcome to the club..haha

Liyana Zahim said...

Jeles ok sume nk kawen! Knp sy tak kawin2 lg? Huwaawawawa---

Raden said...

waa..nk tawen da?? tahniah..wat mjlis simple2 je. duit nk gune lepas tawen bkn sblum..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy