March 22, 2010

1st t!Me g KuRsuS

last week, 1st time since i've been w0rking here...akU kene attend kUrsUs
*s0b s0b*


kUrsUs ni wat kat...

kUrsUs ni sal...
"persediaan ke arah pembinaan pengUrUsan pr0jek berkUaliti"

0verall...kUrsUs ni mang sgt b0red sal d0wng byk cite sal pr0jek civil jew, sal electrical t'sgt r kUreng...so0 cam tade pekdah p0n akU g sane *s0b s0b*
seb bek ad gUla²...tdk mampUih akU da lena kat atas meja tUh, ahaks~
tapi byk benda gaq y best time g kUrsUs ni...
1st 0f all, mknn y navy ni sdiakan...pergh~ mang t'baek gile r akU ckp *thUmbs Up*
[pt0t r akak² y g sane sUme g atas tUjUan na mkn kat c2 jew, cisS~]


then kat cni gaq...akU t'jUmpe s0wng mamat navy y mUke s'biji cam s0hail khan, ahaks~
[t'gamam skejap akU tgk dye...en.b0ifen, sila jgn jelUs 0ke =b]

tapi y ta besnyer...
tgh akU d0k kUsyUk dengar...tibe² ad 0wg msg akU

"chanteqnyer k0 pakai bajU birU...c0mei jew"

ad0iii~ ni y akU ta sUke ni...0wg y akU mang na sgt² elak...tibe² ley laks r t'jUmpe kat sane...siap msg stiap gerak-geri akU ag, tapi tanak gtaU dye katne, cisS~

pastU time akU na amek sijil, dye msg ckp...

"c0meinyer k0 tadi...b'kenan laks aty akU ni pas tgk k0 lik"

actUally dye ni ex-classmate akU time sek dUlu...da l0st c0ntact da p0n...jz barU² ni jew t'jUmpe lik kat FB, then dye p0n lUah r pe y t'pendam kat aty dye time sek dUlU
[phm² je r kan...maleh akU na xplain :b]

y akU bengang sgt...dye ni da ad awek...n awek dye tUh laks mang mmbe akU 0ke...dye siap cite sUme y ta pt0t d cite sal awek dye tUh kat akU
[malang gile mmbe akU tUh dpt balak camtU, hUhU~]

8 Criticism:

Mr_aMAd said...

hu..tak pernah sampai kat lumut perak...hu..(teringin)

CHeEsE LoV3R said...

al0l0 ciannyer...
jemput r, hehe~

CikMelur said...

muka yien ngan en boipren sama ah... orang ckp jodoh panjang.. ameen~ :)

CHeEsE LoV3R said...

waaa~ btUl ke ??? aminn~~

Fauzi said...

muka gee sama ngan muka kiera knightley..ada jodoh tak?

CHeEsE LoV3R said...

hUh~ pliz 0ke...
abeh ad virUs k0men b0x 0wg ni, haha~

LIP (^_^) said...

memang gi kursus sesuatu yg bosan time dgr ceramah.haha

CHeEsE LoV3R said...

haaa~ taw ta pe ;)

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy