March 27, 2010

d0nT s!mpLy jUdGe Us...

0hh pUhliz !!!
we r jUst TTM a.k.a teman tapi mesra 0ke *wink wink*
[statement taley blah...da mcm artis laks, ahaks~]
* pic y tade kene mengena, ahaks~
bUt yes !!! tis is trUe tat we r jUst fwen lar
[pUhliz take n0te b0Ut tis 0ke ??? hUh~]

erm~ i still cant Understand wit certain² pe0ple y sUke sgt wat andaian...
* asal llaki n p0mpUan tUh rapat jew...c0nfirm na label as kapel =/
* laU we din Use "akU-k0" when we talk...tat means we r n0t fwen r ??? cisS~

"akU tgk k0rUnk ni cam ad pape jew, rapat smcm...bag0s r tUh, k0rUnk p0n nmpak sesUai jew"
si0t x ??? t'tibe jew na "mate matching" kan akU laks, haha~

walaU rapat camne skalip0n akU ngn kwn llaki akU tUh, rapat ag akU ngn en.b0ifen 0ke *sigh*

akU ta kesah laU 0wg na g0sip akU, sal k0rUnk g0sip r camne p0n, akU tetap da ad en.b0ifen ksygankU...tp cian cket kat mmbe akU tUh wehhh, da r single mingle, awek² na masUk line p0n trUs cancel laU camni, haha~

actUally...fr0m my 0pini0n r...kwn ngn llaki ni mang ta byk s0ngeh cam kwn ngn girl...siyez !!! walaUp0n akU ni girl, tp akU tetap salUte cara llaki b'kwn...sbb tUh skang ni kwn baek akU, girl s0wng jew...llaki ad r lam 2/3 0wg, ngeEe~

gUys....

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy