May 5, 2017

Less Than 60 Days To PUSHHH , InsyaAllah ~

Assalamualaikum readers ♥ 


Less than 60 days to go . Nervous , tak sabar , semua perasaan pon dah ade sekarang , huhu..!

Syukur Alhamdulillah , masa 28 weeks hari tu , aku ade pergi buat 4D scan . Doctor bagitau yg uri dah kat atas [refer SINI kes uri tu] . Kedudukan baby ok , air ketuban pon ok , Alhamdulillah ~

Dapat skodeng gender baby , tapi mukanya dapat tengok separuh je sebab dia malu² , dia tutup sebelah muka pakai tangan , hehe..!

Rabu lepas appointment checkup 31 weeks kat KK . Berat naik lagi 2 kilo . So total dah jadi +14kg sepanjang 8 bulan pregnant ni , hambek kau ! Kahkah ~

Masa checkup tu jugaq kene cucuk kancing gigi . Allah , punyalah lenguh bahu ni jangan dikenang , sakit pulak tu *sobs sobs*

Doakan yg baik² for my pregnancy ni n deliver nanti ok . TQ korang 

Thanks & Best Regards ,

6 Criticism:

Aimi Muhamad said...

tak sabar nak tengok baby baru.semoga dipermudahkan segala urusan kelahiran dan kedua ibu dan anak sihat sejahtera.

Suhaiza Suki said...

whoaaa xlama dh nak deliver. moga dipermudahkan, hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. Bestnya kejap je dah nak bersalin. Hehehe semoga dipermudahkan ye..

Annur Syuhadah said...

Best nya..bakal baby syawal lah ni ye
Jemput baca SINI

mamapp said...

Wah Tahniah sedang menunggu cahaya Mata ye

CikLily Putih said...

wow bestnye

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy