October 18, 2016

Rezeki Jawab Terlampau Jujur :P

Assalamualaikum readers

Aritu aku sesaje join satu contest ni kat FB . Soalan contest tu ...

"KENAPA PEREMPUAN SUKA CANTIK" ?

Nak tau aku jawab ape ? Meh baca sini ...


Jangan kecam sis ye..! Sis cuma jawab ikhlas drpd hati je , haha..!

Berkat aku jawab terlampau jujur tu makanya bole menang pulak , Alhamdulillah =)


Menang hadiah trial pack Orange Sleeping Mask (OSM) by Norafurla 2 ketui

Katanya OSM ni :

Orange Emoticon Keberkesanan dengan sekali penggunaan
Orange Emoticon Lulus KKM & selamat digunakan
Orange Emoticon Mudah disapu dan cepat meresap ke dalam kulit
Orange Emoticon Boleh digantikan dengan night cream

Benefit OSM :

Index finger Mengurangkan tanda penuan
Index finger Menghilangkan eyebag
Index finger Menghilangkan sembap muka
Index finger Memudarkan jeragat
Index finger Meningkatkan kelembutan pada kulit
Index finger Kulit terasa anjal
Index finger Kulit lebih licin dan gebu
Index finger Makin berseri dan glowing

1st time ni nak try produk norafurla . Harapnya berkesanlah ye . Yg aku sure baunya memang wangi sangat² , bau pure oren . Rasa nak makan je #Ehhh :P

Ade jugaq dok usha² mascara douya dia yg super power tu , nampaknya macam nak kene try jugaq tu nanti , hehe..!

Kalau korang berminat nak dapatkan produk norafurla ni bole direct contact Ummi ye :)

Thanks & Best Regards ,

7 Criticism:

Kakzakie Purvit said...

Kerana jujur itulah membawa kemenangan
Tapi kakak rasa jawapan itu memang cantik:)

Anyway tahniah dah menang.

CikNaa said...

jujur baru menang. ok tQ bagi tips! hahaha..

Farhain Azmi said...

hehe.. rezki tu..tahniah ye :)

Chekgu Azrine said...

disebabkan jujur sangat tu baru menangkan sis...

neway tahniah!

siti sarah said...

Betul2..perempuan nak cantik sebab nak suami pandang kita cantik kan 😊...dapat pahala cantik untuk suami..😊

Tedi InterpretZZ said...

dahsyat.. haha.. dan tahniah buat akak

aRz MoHa said...

thniah

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy