March 5, 2014

Tips Mudah Nak Hafal Sifir

Assalamualaikum readers  

Arini ahkak ade satu benda nak share untuk adek² kat luar sane tu yg liat nau nak hafal sifir =)

Tadaa ...


Paham tak ? Kalau tak paham pon sila paham²kan jugaq ye sebab cara ni memang senang . Just sifir 2 n sifir 5 memang korang kene pro lah 

~~ thanks for reading \(^_^)/

9 Criticism:

ibu aqif said...

ade silap kat sifir 4 tu..hihihi.

✿ pink velvet ✿ said...

@ibu aqif haah, aku pon perasan, tp lantaklah, asalkan kaedahnyer betul :P

tiey smilez said...

Senangkan, tapi knp lah time kita dulu2 xde cara camni.hehehe

Nanie said...

bijak... bijak... boleh praktikkan nih...

zuhdi sanusi said...

adoi la., banyak nye number..,

BUNDA a.k.a KN said...

assallam,

Bunda dulu selalu fail maths...sebab tu kalu tengok nombor/angka ni Bunda feniiggg!

Mizz Eiyda said...

wow..boleh suruh anak sedara praktikkan nie..thanks 4 sharing this!;)

Sya_Merpati Putih 88 said...

senang rupanya nak hafal sifir guna teknik mcm nie ye...:)
nice tips...:)

nor isneini mohd ayob said...

masa skolah rendah fail hafal sifir..pastu mmg gna cara mcm ni..hihi..terbaekk..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy