November 17, 2012

17 November Yang Ke-25

Alhamdulillah ... Syukur padamu Ya Allah kerana masih diberi peluang b'nafas di muka bumi ni & makin b'tambahlah usiaku mulai arini *ehem ehem*

#PicSource
1st time sambut birthday as a wife n mama-to-be *wink wink*

Tapi malangnya ... My hubby malam tadi lagi dah berangkat ke singapore *sobs sobs*

Mulanya plan memang aku pon nak ikot sekali pegi sane ... Udah la dah lama mengidam nak pegi singapore ... Nak nak pulak tarikh peginya pon on my birthday pulak tu kan ... Haish!

Tapi nak buat cemana kan ... Bukan rezeki aku lagi kot nak pegi sane ... Daripada aku dok muntah² nanti & menyusahkan org lain ... Better aku dok rumah je senyap² =b

Owh btw! Thanks 4 all the sweetest wishes n doa ... Really appreciate that =)

Nota kaki : masih berharap akan ada adiah drpd singapore pulak walaupon adiah drpd malaysia dah dpt semalam, lalalala~~
~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

7 Criticism:

Cik Yaya said...

wahh hari ni 18hb..er..
hepi belted bufdy..hehe..
smoga hepi family selalu..n bby sht hndknyer nti..amin ^_^

aiNa yaZiD said...

Happy belated besday dear~! kita lahir bulan yg sama la.. hehehe.

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy belated brthday sis =)

Mia Liana said...

sori lambat wish.. happy belated birthday ya..

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy