February 25, 2011

KuRsUs L-SI

22/02 - 23/02 aritu ... company anta aku g kursus kefahaman spesifikasi JKR L-SI anjuran kontraktor elektrik melayu perak dgn kerjasama JKR cawangan elektrik, ipoh 
[fuhh~ b'peluh na afai benda alah ni, ahaks~]

kursus ni wat kat hotel hillcity, ipoh

mang ramai yg join tis kursus ... but mostly seen there is men la kan! huh~
mang segan tahap cipan la aku kat sane time tuh tapi still pura2 cool [erk?]

actually aku g kursus ni ngn my dad ... my dad wakil JKR & aku wakil kontraktor ... but bile da sampai sane, kteowg kene pretend mcm ta kenal each other, ahaks~

paling sengal adalah bile ad sowng contractor ni, age around 35-40, na mintak num phone aku ... jenuh aku lari dari die oke! scary gile tgk pandangan die yg mcm hampeh tuh, huh!


overall kursus ni mmg best ... tapi day 1 je la sal penceramah die mang ad IR ... sooo, mang paham la pe y na d'sampaikan ... n lebey b'naseb baek, aku ni mang ad background electrical gaq ... tade la t'nganga jew dgr kursus tuh =)

but day 2 adalah sgt m'buhsankan oke! penceramah pon da laen ... mang 1 ape ta phm ... makanyer ...
hambek ko! owg sbelah siap usha2 aku dok watpe, ahaks~

time jam t'akhir 2nd day tuh, ad penyampaian sijil ... aku pompuan 1st y nek kat pentas ... mengeletar lutot oke! ahaks~

0 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy