May 1, 2010

2nd !nTeRV!eW \(^_^)/

 kejadian ℓєραѕ
.................................................................................................................
s0o...smlm kami {akU n nisa} g f0r 2nd interview laks
interview kui 2pm, kami sampai c2 ar0Und 1.30pm...ad r lbey kUrang 6 0wg ag yg nak d interview gaq

sbl0m na d interview...kami kene jwp test dUlU
time ni ad r s0wng indian girl ni d0k sbelah akU, barU dpt jwp s0lan nUm 1 da t0p jwpn dye {bajet akU na tirU r k0wt}, pdehal s0lan sUme len²...bUt time ni akU n nisa very lUcky sal kte0wg d0k ja0h², dpt laks s0lan y same, so0...bhasa isyarat harUslah d praktikkan {bet0i ke perkataan ni ???} sbaek²nya, ahaks~~

after a while, tat indian girl y d0k sbelah akU tUh tgk akU ngn nisa bincang², dye tanye akU laks jwpn Utk s0lan dye {hell0~ tadi k0 keret ngn akU, bUhbye r akU na tlg, ahaks~ *kejam*} ... then g0t an0ther indian girl {kwn c indian girl y d0k sbelah akU tadi tUh}, dye laks tanye akU s0lan dye, seb bek aku ta0 jwpn tUh, so0 akU gta0 je r {wlUp0n ta ikhlas, haha~}

lepas jwp test, smentara na tUnggU tUrn utk d interview...tis 2 indian girl mang ta eti d0k diam, p0t pet p0t pet jew keje d0wng, siap wat sesi s0al jwp laks ngn kte0wg, berasap gaq akU ngn nisa, da r kte0wg nervez, d0wng ley laks tanye s0lan n0nsense n na tUnjUk bag0s {rase na hempUk jew pakai file kte0wg y keras tUh, ahaks}
.................................................................................................................
then tibe r time na d interview laks...


mas0k jew bilik interview tUh...perGhQ~ *pitam skejap* ad 7 0wg panel y na interview kite s0wng, mang ilang r sgala mcm ayat y akU da prepare kat pale 0taq ni sUme da tUrUn kat 0taq lUt0t tr0s, hUhU~


time ni da rase cam tade arapan agdah c0z akU jwp sUme da cam hampeh jew, hUhU~


bUt after abeh interview tUh, d0wng sUh g wat medical check-Up tr0s
*pic y d cUri drpd st0ck en.g00gle =P
ramai kat c2 y bagi arapan cakap la0 da wat medical check-Up tUh, kire dpt r {tata0 r laks la0 i2 sUme skadar arapan palsU jew, hUhU~}

after settle sUme tUh, as UsUal d0wng akan ckp, dlm temp0h 2 minggU, they w0Uld let Us kn0w dpt ke x j0b tUh, hUhU~

bUt i really h0pe tat we get tat j0b ='( {wlUp0n time interview cam bUdak tadika jwp s0lan, ahaks~~}

12 Criticism:

DiNa-DiaNa said...

g interview post sbg ape ek smpai buat medical check up semua??

CHeEsE LoV3R said...

technician jew ;)

APAN said...

dengn izinNYA boleh dapat la tu nanti kot...
berdoa je la sis ye...
lpas ni turn sye lak nak cari keje...
:)

CHeEsE LoV3R said...

thanks APAN ;)
waaa~ welkam 2 d club mencari keje pasni, haha~

juzailah khairi said...

InsyaAllah..pray hard..tawakal :)

Anonymous said...

dorg sume mmg nak kene hempuk..budject bagus lak tu..mmg lawak la kan..sampai tglak n perli direct jek bout ass engineer tu...mmg xkan dpt r dak tu...hakhakhak

CHeEsE LoV3R said...

yeay !!! finally nisa k0men gaq, ahaks~~
ha'ah, lUpe cite sal "assistant eng" tUh, hahaha

Fauzi said...

tnb ada bukak borang..tutup 10hb..cepat gi tgok..anyway,ni interview job tech katne?

CHeEsE LoV3R said...

yes, have heard b0ut tat, tengks ta0 ;)
kat ep0h, spg pulai...i've g0t tat j0b ady, huhu~

intankuterpilih said...

GUD LUCK..harap dpt..

Fauzi said...

huh?dpt?keje mneeee??

KampungChelsea said...

Helo girls,minat bola kan ? layan piala dunia nanti ? nak ajak u jadi admin/commentator utk blog piala dunia ni di http://kampungpialadunia.blogspot.com ,hehe biar meriah skit,ok bye

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy