June 25, 2012

Gambar Kahwinku \(^_^)/

assalamualaikum ...

wahhh! dah 20 hari aku tak update blog rupenyer ... semenjak² dah kawen ni, nak update blog pon siap pikir patploh kali tau, huhu!

bukan ape pon sebenarnyer ... keje b'timbun² ... mane taknyer, dulu time bujang, semuanya my mom yg buat ... sekarang bile dah kene buat sendiri, barulah mendapat namenyer kan, huhu!

tapi kan ... tapi kan ... kawen ni best sgt² tau =) rugi sgt sape yg takmo kawen tu, hehe!

ehh! aku ni kan ... sebenarnyer still dlm mood malas nak review pasal my wedding ... so, aci tak kalau aku kasi korang tgk gambar kawen aku je dulu buat mase ni? hikhik~~


~~ thanks 4 reading tis \(^_^)/

13 Criticism:

Ms Velentine said...

waw..tahniah...welcome 2 the club...dlu masa mula follow awak masih bujang,,

syiela said...

tahniah dear.. moga berkalan hingga ke akhir hayat

LiNda said...

congratz dear...selamat menjalani kehidupan bahagia bersama suami tersayang..:)

Cikpuan rara said...

hehehehe best kan kawen.dpt tinggal sebumbung lg best =)

Cik Beruang said...

wah wah, tahniah ye. semoga kekal hingga ke syurga :)

eelobor said...

wah belum terlambat lagi untuk mengucapkan selamat pengantin baru. semoga kekal bahagia yang berpanjangan serta murah rezeki

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..Cantik2 gambar..^^

Qaseh dalia adelia said...

CANTIK SGT ! congrats dear .. selamat pengantin baru

eintan nurfuzie said...

tahniah2...comel lal

:: Riri-Fatieha ::~ said...

congrats, baju dgn pelamin cantik la :)

Liyana Zahim said...

Ramai dah dgr kawan2 yg dah kawin ckp kawen itu bes.. Kdg2 rase nk sgt kawen tp bile pk2 blik takutnye nak kawen.. Sbb blm puas lg enjoy.. Hahaha-

kura said...

bestttnyeeeeeeee. nak kawen jugakk. hehehh

Maisarah Azmi said...

rasenya belom terlewat nak ucp selmat pengantin baru ye

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy