June 16, 2010

!nTeRV!eW g0MeN

waaa~ lamenyer da ta hUpdate bl0g akU ni !!!
............................................................................................................................
erm~ latest st0ry sal akU was...


smlm akU g interview g0men utk jawatan pembantU tadbir W17 {peztime dpt pgln interview g0men...spa perak laks tUh ;)}


mUlenyer akU xcited gaq, siap stUdy sal g0men r, isU semasa r n bla bla bla {padehal slame ni ta amek ta0 pape langsUng, sUratkaba p0n ta bace =(} ... bUt after akU sampai tmpt y na d interview tUh, akU da mcm ilang arapan laks tgk m0st 0f the interviewee mang da keje g0men p0n, bUt sambilan 0r k0ntrak r ... d0wng ni siap stUdy gile gempaq 0ke =(


mang na d jadikan cite, tibe tUrn akU na d interview tUh, akU p0n mas0k r ngn pen0h nebez ...


interviewer 1st : erm~ ad dipl0ma, ad sijil ... maths bag0s ... p0inter bag0s
interviewer 2nd : ha'ah ... nape mintak jwtn ni ???
{l0m sempat akU na jwb, c interviewer 1st ttibe b0rak ngn akU sal keje mane skang r, pe r, hUh~}
interviewer 1st : 0ke dah !!!
akU : hah ???
interviewer 1st : maaf r ye la0 ckp ni...tapi kamU ni da 0ver disqUalified ni sbb kamU ni bidang teknikal, resUlt p0n bag0s, kamU ley cUba ag lam bidang kamU ... skang permintaan Utk jawatan ni ad 3000 0wg, so0 kami Utamakan y spm dUlU
akU : ta pe r encik, sy p0n mencUbe naseb jew ni


after akU kUa jew dari bilik interview tUh, sUme y kat lUa cam pelik jew c0z i'm the 1st pers0n y d interview plg kejap {akU interviewee n0 7} ... n d0wng p0n kelam kib0t tanye akU...


'die tanye pe ???'


n my answer was ...


'al0rh, tanye sal diri sendiri jew'


ttibe akU dgr d0wng sUme ckp ...


'wahhh~ bestnyer'
{pdehal aty akU sape y ta0 time tUh kan ??? sal diri sendiri p0n d0wng ta tanye *s0b s0b*}


0tw na g kat kete ... ttibe hUjan air mata laks sampaikan ad s0wng mamat atas m0t0 tUh tgk jew akU {naseb r kan ... taley c0ntr0l 0ke ??? sgt cdey ='(}


bak kata my dad, mebi pe y jadi ni ad hikmahnyer ... i jUst accept tat mebi ni bUkan rezki akU k0wt =(

4 Criticism:

 

Copyright © p!nk veLvet. Designed by Whitey Mommy