March 14, 2017

Gangguan Bekalan Air Di Daerah Manjung

Assalamualaikum readers

Huhu..! Dah masuk 18 jam weols kat daerah Manjung ni takde ayor

Nak harapkan air tangki memang menderita jugaqlah jawabnya sebab air slow gila . Tapi slow² tu pon , sempatlah jugaq kami anak beranak buat mandi petang semalam n pagi tadi

Tapi situasi kat singki dapur memang pejam mata je lah jawabnya , haha..!


Kedai air mineral murah kat kawasan rumah aku ni pon tetibe jadi famous terus harini sampai beratur² org kat luar kedai semata sebab nak beli air mineral sebab air takde kat rumah , haha..!


Katanya air takde ni berpunca drpd paip utama pecah *sobs sobs*

Semoga abam² LAP dapat settlekan masalah ni cecepat n TQ in advanced :)

Thanks & Best Regards ,

7 Criticism:

LeYa n Otomen Taro said...

Emmm...memang lah tak best bila ade gangguan bekalan air kan..

PeRdU cINta said...

Moga dapat diselesaikan engan segera...bila bekalan air terganggu..makan aktiviti rumahtangga pun terganggu..boleh emosi..

Seorang Syed said...

Sabar jelah kan. memang stress sangat bila terputus bekalan air. nak buat kerja pun semua tak jalan rasanya.

atiehilmi dot com said...

biau tak de api, jangan tak de air.. buntu jadik nye.. hee~ bertabah la eh..

zeera lily said...

seksa betul kalau takde air.. takde elektrik ok lagi.. air ni sangat penting nak guna.. btw, jemput singgah tempat saya =)

mister zarif said...

hoho.. sedih. pernah jugak skitar tmpt saya xde air 3 hari. beratur tunggu lori air smpi. haha

Nour Adieb said...

lagi ok takda elektrik daripada putus bekalan air. tempat kami dah selalu ada masalah air ni, kengkadang sampai seminggu.

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy