April 18, 2017

MOMMA® Pregolact™| Susu Pilihan Ibu Mengandung Dan Menyusu (Milk Booster)

Assalamualaikum readers

Alhamdulillah , baru² ni aku diperkenalkan dgn susu MOMMA® Pregolact™ iaitu susu bernutrisi utk ibu mengandung dan menyusu (milk booster)


Yg menariknya pasal susu utk ibu mengandung dan menyusu (milk boostes) MOMMA® Pregolact™ ni , ianya bertindak sebagai susu kesihatan dan kecantikan 4 in 1 + milk booster tau , wow sangat ♥ ♥ 
Susu utk ibu mengandung dan menyusu (milk booster) ni merangkumi 4 aspek penting iaitu :

๐Ÿ‘‰ CANTIK - membantu menghalus , melicin dan mencantikkan kulit ibu dan bayi
๐Ÿ‘‰ SIHAT - membantu memberi kesihatan yg baik dan merawat stress
๐Ÿ‘‰ BERTENAGA - membantu memberi tenaga express untuk ibu² yg sering keletihan
๐Ÿ‘‰ BIJAK - EPA dan DHA membantu meningkatkan perkembangan otak bayi

Susu utk ibu mengandung dan menyusu (milk booster) MOMMA® Pregolact™ ni terdapat dalam 2 perisa , vanilla bliss n chocolate . Aku pilih perisa coklat . Sedap sangat :)

MOMMA® Pregolact™ adalah susu untuk ibu mengandung dan menyusu (milk booster) berasaskan susu kambing berkualiti tinggi dan mengandungi 12 bahan semulajadi iaitu Zaitun , Kismis , Omega 3 , Delima , Buah Tin , Habatus Sauda , Susu Kambing , Kurma , Madu , Safron , Inulin (prebiotic) Coklat serta Vanilla . Yg penting HALAL dan LULUS KKM tau



Nampak tu ? Sugar free , pure milk , no creamer and low fat . Sebab itulah susu ni sangat sesuai dijadikan pilihan no.1 susu utk ibu mengandung dan menyusu (milk booster)

Khasiat Susu MOMMA® Pregolact™ buat Ibu Mengandung dan Menyusu (Milk Booster)
๐Ÿ‘‰ Menaikkan HB
๐Ÿ‘‰ Kurang alahan (morning sickness)
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan rasa letih, lesu dan penat
๐Ÿ‘‰ Anak cerdas dan bijak
๐Ÿ‘‰ Meningkatkan perkembangan otak
๐Ÿ‘‰ Mengelakkan sakit pinggang dan kejang kaki
๐Ÿ‘‰ Merawat stress
๐Ÿ‘‰ Merawat masalah kulit kepala gatal atau rambut gugur
๐Ÿ‘‰ Meningkatkan imunisasi badan
๐Ÿ‘‰ Kulit ibu dan bayi, cantik dan halus
๐Ÿ‘‰ Penggalak susu ibu (milk booster)
๐Ÿ‘‰ Mengurangkan masalah kulit kering atau eczema
๐Ÿ‘‰ Mengurangkan risiko demam kuning
๐Ÿ‘‰ Tenaga ekspres buat ibu yang sering kepenatan


Since aku tengah mengandung sekarang , so pengalaman sendiri amalkan susu khas utk ibu mengandung MOMMA® Pregolact™ ni memang membantu sangat dari segi membekalkan tenaga . Selalunya memang letih lesu je tau lepas balik kerja , ni lepas dah consume susu ni almost seminggu , macam bertenaga sikit nak buat kerja rumah lepas balik kerja :)

So aku memang dah plan nak terus jadikan susu utk ibu mengandung dan menyusu (milk booster)  MOMMA® Pregolact™ ni sebagai milk booster aku lepas beranak nanti sebab katanya susu ni dapat membantu meningkatkan dan memekatkan susu ibu , InsyaAllah 

Antara Testimoni² Berjaya MOMMA® Pregolact™, Susu Utk Ibu Mengandung Dan Menyusu (Milk Booster)






More testimonial boleh layari http://bit.ly/testimonialMOMMA

Untuk maklumat lanjut mengenai susu utk ibu mengandung dan menyusu (milk booster) MOMMA® Pregolact™ ni , korang boleh layari facebook dan website MOMMA®:


Susu utk ibu mengandung dan menyusu (milk booster) ni juga boleh didapati di : 

MOMMA® Industries Sdn Bhd,
No 6-25-3, Tingkat 2, Jalan Medan Pusat Bandar 8A,
Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Hotline tempahan: 016-923 6962 / 016-924 6962

Google Map / Waze: Momma Club

Thanks & Best Regards ,

1 Criticism:

Nora Karim said...

Nice sharing. Memang banyak produk sekarang ni... just pilih mana yang berkenankan.. ๐Ÿ˜

 

Copyright © p i n k v e l v e t. Designed by Whitey Mommy